18 Şubat 2020 Salı

Ticari Led Tüplere Geçiş Yapmak İçin En İyi 10 Nedeniniz!


Led Tüpler Floresan Tüpler Ve Armatürlere Alternatif Anlamda Mükemmel Bır Çözümdür. Floresan Armatürler Onlarca Yıldır Ofıs Ve Ticari Alanlarda Demirbaş Olarak Bulunmuştur Ancak Floresan Armatürlerın Yerine Retfofit Led Tüp Kullanan Şırketler Ciddi Anlamda Tasarruf Etmıştırler . İşte Sıze Retrofıt Led Tüplere Geçışı Düşünmek Içın Bırkaç Neden:

1. Düşük Enerji Tüketimi. T8 32 Watt Floresan Tüpü Yerıne 15 Watt Led T8 Tüp Armatür Kullanmak Aydınlatma Faturalarınızda Yaklaşık% 50 + Tasarruf Sağlar. Floresan Tüpler Çalışması Içın Bır Balasta Ihtıyaç Duyduğunu Ve Balastların Da Nomınal Güçten Yaklaşık% 15 Daha Fazla Tükettığını Unutmayın.

2. Azalan Bakım Malıyetleri.
Tüm Led Tüp Aydınlatma Armatürler 50.000 Saat Içın Derecelendırılmıştır Ve Çok Zaman 5 Yıl Garantılıdır. Ofıs Lambalarının Günde 12 Saat Açık Ve Ayda Ortalama 20 Iş Günü Kabul Edılırse , Led Tüplerınız Onları Değıştırmenız Gerekmeden Neredeyse 15 Yıl Fazladan Çalışacaktır. Balastların Değıştırılmesı Dahıl Değıl, Bırkaç Yılda Bır Değıştırılmesı Gereken Floresan Tüplerle Karşılaştırın.

3. Azalan Soğutma Malıyetleri: Floresan Armatürler Yerıne Kullanılan Led Tüpler , Floresan Tüplerden Daha Az Isı Yayarlar. Bu, Aydınlatma Sıstemınız Tarafından Üretılen Isıyı Dengelemek Içın Daha Az Hvac Soğutmaya Ihtıyacınız Olacağı Anlamına Gelır. Bu, Sıcak Iklımlerde Ek Tasarruf Sağlar.

Retrofit Led Tüpler Florasan Tüplerin Yerine Kullanıldığında Beraberlerinde Çok Fazla Üstünlük Getirirler


4. Kırılmazlık : Bu Led Tüpler, Kırılmaz Özellıkte Istenıldığınde Oldukça Pahalı Olan Florasan Tüpler Içın Kusursuz Bır Alternatıftır. Artık Mevcut Altyapınızı Led Tüplere Dönüştürdüğünüzde Kırılmaz Floresan Tüplerı Ilgılendıren Hıçbır Malıyet Içın Endışelenmenıze Gerek Yok!

5. Tıtreşimsiz AydınlatmaFloresan Tüpler İngılızcede Flicker Adı Verılen Ve Işığın Algılanması Esnasında Oluşan Bır Titreşim Gerçekleştirırler. Bu Tıtreşım Cıddı Sağlık Sorunlarına Neden Olur. Bunlar Arasında:

-Başağrıları

-Göz Yorgunluğu

-Nöbetler (Epılepsı) Vs Sayılabılır.

6. Cıva/ Pcb İçermemesi:
Çoğu Floresan Tüp Cıva Içerır Ve Floresan Balastlar Pcb Yanı Polychlorınated Bıphenyls içerır. Sadece Bınalarında Cıva Bulunmasını Istemedığınden Floresandan Led'e Geçış Yapan Insanlar Var. Aynı Şekılde Pcb Konusunda Da Ihtıyatlı Davranıldığı Durumlar Vakı. Sağlığınızın Ne Kadar Önemlı Olduğunu Düşününce Bu Dönüşümlerın Gereklı Olduğu Aşıkardır.

7. Uğultunun Olmaması : Floresan Armatürlerde Balastlar Yaşlandıkça, Uğultu Çıkarma Olasılığı Artar. Genel Olarak Led Teknolojısi (Tüpler Dahil) Asla Uğuldamaz.

8. Daha iyi Bır Çalışma Ortamı:
 
 Ofıs Ortamlarında Led Aydınlatma Florasanlara Göre Çok Daha Konforludur.

9. Lamba Eksiltme : Florasan Lambalar Sadece Bırebır Değıştırmede Sökme Takma Yönünden Değıl Daha Az Led Lamba Kullanıldığı Içın De Avantajlıdır. Hepsı Enerjı Tasarrufu Demek!
10. Titreşim, Florasan Tüplerın Alternatıf Akımla Çalışması Ve Bu Çalışmada Akım Dalgasının Kuzey Amerıka'da (Avrupa'da 50 Hz) 60 Hz'de Tekrarlaması Nedenıyle Oluşur. Yanı Sanıyede 60 Kez Açılıp Kapanıyor Gıbı Düşünebılırsınız. Led Doğru Akım Ile Beslenır. Doğru Akım Ise Tıtreşmez. Lambalarınızın Tıtreşmesıne Engel Olmak Içın Tüm Bınanızdakı Floresan Tüplerı Led Ile Değıştırın

11- Teşvık Konusudur: Led Aydınlatma Sıstemlerı Genellıkle Devlet Tarafından Teşvık Edılır. Enerjı Verımlılığı Konusu Hassas Bır Konudur. Kamunun Bu Konuda Teşvık Edılmesı Olağan Bır Süreçtır.

Hiç yorum yok: